Fashion trends binnen de wereld van pyjama’s

Fashion trends binnen de wereld van pyjama’s

Er is niets leuker dan om lekker vroeg naar bed te gaan met een kopje thee en een goed boek onder je armen. Stel je voor: je huis is lekker rustig. Je partner en eventuele kinderen zijn weg of liggen ook te slapen. Je hebt eindelijk tijd voor jezelf en mag je jezelf lekker verwennen. Wij vrouwen krijgen niet veel kans om zo’n avond voor onszelf te hebben. Als je eenmaal de kans krijgt dan zeggen wij: doe het dan helemaal in stijl.

Wij vroegen ons af wat de fashion trends zijn binnen de wereld van pyjama’s. Het klinkt een beetje gek misschien maar een lekkere zachte pyjama aan trekken, na een warm bad of douche is nou eenmaal heerlijk. Niemand kan dit ontkennen en daarom zijn wij opzoek gegaan naar de lekkerste nightwear special voor de vrouw en haar ‘Me Time’.

fashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.comfashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.comZijdezacht

Katoen is zacht maar niet in vergelijking met zijde wat ook comfortabel en flexibel is.

Als we slapen s’nachts dan rollen we vaak van zij naar zij. Soms worden we  te warm, zeker tijdens warme zomerdagen of misschien ben jij iemand die het niet prettig vindt naakt te slapen. In deze gevallen is zijde de perfecte oplossing. Deze Ivory Strecht zijde set vonden wij erg mooi. Het is vrij simpel en de kleur is neutraal. Niets bijzonders op zich maar dat hoeft niet altijd als je naar bed gaat. Het gaat ons vooral om comfort.

 

Fashion trends: Hot Pink!
fashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.com

Afashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.comls je de ivoorkleur een beetje saai vindt wat denk je dan van deze dazzling fuchsia? Deze set heet Celementine  en het is van satijn en zijde gemaakt. Een bijzonder romantische pyjama, althans volgens de omschrijving en very girlie. Als dit is wat de pyjama fashion trends voorspellen, dan gaan we daar ook in mee. Het is zeker anders en heel erg rose. Dat is niet erg en als je van hot pink houdt dan is deze set perfect voor jou!

 

 

 

 

fashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.comfashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.com

Sportfief Me-time

Het gaat ons misschien ook om het lekkere gevoel van zijde dat we voelen langs ons lichaam. Dat geldt zeker voor dit ontwerp. Wij vinden de sportieve pyjama broek  leuk en op een bepaalde manier een tikje grappig. Het schijnt dat je deze broek niet alleen in bed hoeft te dragen. Ook als stijlvolle relax item voor in en om het huis is deze broek bijzonder geschikt. Ze noemen het een ‘lounge pant’ – klinkt hip in ieder geval. In plaats van je bed in te duiken neem  je je boek en een kop thee mee van de slaapkamer naar de tuin of balkon. Geniet ervan!

 

 

 

Kort en sexy fashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.comfashion trends in lingerie - lingerie.planetfem.com

Ons laatste item van deze pyjama fashion trends collectie is een kort en sexy setje. Dit keer vind je geen lange mouwen of lange broek maar een singlet en korte zijden broekjes. Een zomer item misschien of als je liefst zo naakt mogelijk wilt slapen, dan is dit de perfecte set voor jou. Het schijnt ook dat je deze Fern Zijde Cami & broek set (het bovenste gedeelte) ook op een spijkerbroek kan dragen. Interessant! Wij zien het liever lekker in huis waar je het in relaxte stijl prima kan dragen!

Share This