Essentieel voor onder je galajurk: een beha zonder bandjes

Essentieel voor onder je galajurk: een beha zonder bandjes

Misschien heb je al een prachtige gala jurk voor de kerst gekocht of een spetterende cocktailjurk voor Oud & Nieuw. Maar denk ook aan de juiste bh! Want er is geen grotere flater dan een prachtige, mouwloze jurk waar vervolgens twee bh-bandjes uitpiepen…

Een beha zonder bandjes, de strapless beha, is een uniek stuk lingerie waarvan je minimaal een exemplaar in de kledingkast moet hebben liggen. Want in tegenstelling tot wat de meeste vrouwen denken, is een beha zonder bandjes niet alleen in de zomer een uitkomst. Al draag je zelden een strapless jurkje of topje, deze bh voorkomt wel dat bandjes je party look grandioos verknallen. Een goede strapless bh is een musthave voor zowel de zomer als in december!

Beha zonder bandjes

Even kort: de strapless bh is een bh zonder bandjes. Het is even wennen als je er voor het eerst eentje aanhebt, maar het went snel. Met een strapless bh voorkom je zoals gezegd dat er ongewenste bh-bandjes onder je galajurkvandaan komen. De strapless bh wordt ook wel bandeau bh genoemd (niet normaal hoe populair deze bh afgelopen zomer was) en is in diverse soorten te koop, waaronder de bh met afneembare bandjes (mijn persoonlijke favoriet, want je slaat twee vliegen in een klap! Vaak zijn het leuke balconnet-modellen en als je een keer een strapless bh nodig hebt, tover je hem binnen vijf seconden om!), de zelfklevende bh, de push-up bh en de beugel bh.

Hoort niet af te zakken

Maar wat als hij afzakt? Of ben je gezegend met een volle boezem en ben je bang dat een strapless bh niet genoeg ondersteuning zal geven? Die argumenten wuif ik zo weg, want dat is anno 2014 haast onmogelijk. Tegenwoordig zijn de strapless bh’s allemaal voorzien van een siliconen strip die het afzakken van de bh voorkomen. Ook een bh zonder bandjes geeft zodoende voldoende steun, zowel aan een cup A als aan een cup D.

Bron: Strapless BH

Beeld: Pixabay

Share This

About the author