Een tipje van de sluier… Freya swimwear in 2016

Een tipje van de sluier… Freya swimwear in 2016

Misschien had je in februari je nieuwe swimoutfit al lang en breed in de kast liggen. Of heb je de afgelopen weken je favoriete swimwear met fikse kortingen ingeslagen? Wat je ook hebt gekocht, soms is het al fijn om vooruit te kijken. Naar de volgende zomer bijvoorbeeld! Freya presenteerde onlangs op het Wacoal Europe Event alvast de nieuwe zomercollectie voor… 2016!

Tipje van de sluier…

Dat klinkt misschien gek, maar dat is eerder regel dan uitzondering in de modewereld. Waarom zouden anders de najaarscollecties al in augustus in de winkel hangen? Juist. Lingerie Nieuws was bij de presentatie van Freya afgelopen maand en zag alvast een tipje van de sluier van Freya.

Wat dragen we volgend jaar allemaal op het strand of aan de rand van het zwemband? Freya is vooral een fijn merk voor vrouwen met een wat vollere boezem. Vrouwen tot en met cup J vinden makkelijk iets van hun gading bij Freya, dat zowel vrouwelijk als sexy is, maar ook zeer draagbaar en erg comfortabel.

Freya Swim komt volgend jaar met twee mooie nieuwe lijnen: de Zodiac en de Rumble lijn. De Zodiac is een lijn met opvallende geometrische patronen in leuke, speelse en zeer zomerse kleurtjes. Rumble is net zo opvallend, maar de print bestaat uit junglemotieven. Beide lijnen zijn erg kleurrijk en passen echt bij het zomergevoel. Eerlijk is eerlijk: je moet wel van printjes houden.

Freya Swim Zodiac en Rumble

Zeg Zodiac, dan zeg je felle kleuren. Verkrijgbaar van cupmaat C tot en met cup J (!). Roze en aqua krijgen hier glansrijke hoofdrollen toebedeeld. Ben jij meer van de bloemen of de jungleprints? Dan kies je eerder voor de Rumble lijn. Heerlijke lijn voor op vakantie door de vrolijke printjes. Deze lijn heeft ook wat kledingstukken die erbij horen, waaronder een zomerse maxi jurk. Hebben, hebben, hebben! Jammer dat hij volgend jaar pas te koop is.

Ook in effen tinten

Freya komt naast de Zodiac en de Rumble lijn natuurlijk ook met mooie effen lijnen, die je ook kunt mixen met stukjes van de Zodiac of Rumble lijn. Waarom niet? Leve mix ‘n match!

Beeld: Freya Swim Trade Workbook SS16 via Lingerie Nieuws

Share This

About the author