Een speelse lente met Passionata

Een speelse lente met Passionata

Wat kijken we uit naar het voorjaar…. en bijbehorende nieuwe lingerie! De kleurrijke lingerie van Passionata mag zeker niet in jouw lingerielade ontbreken. Vrolijke, frisse kleurtjes in snoepkleuren, wat willen we nog meer? Speel met de SS15-collectie van Passionata. Het merk met de prachtige Franse decoraties komt dit voorjaar met drie nieuwe lingerielijnen, er zit ook vast eentje voor jou bij! Onze favoriet? Let’s Play!

Lovely Passio

Jouw doelstelling dit voorjaar ? Verleid je crush en verover zijn hart. Kies daarom voor een onweerstaanbare bondgenoot : een setje van Lovely Passio. Fijne kanten details, een satijnen boordje, kleine strikjes en de kleuren lavendel en raspberry maken jouw in een setje van Passionata onweerstaanbaar …. combineer dit setje met je ondeugendste glimlach en je pakt je lief helemaal in. Want wees eerlijk, wie heeft de moed dit verleidelijke setje te  weerstaan?

Let’s Play 

Vandaag heb je zelf de kaarten in handen. Bepaal zelf je regels en wordt de koningin van de mix’n’match. De bedoeling van het spel? Combineer de eindeloze mogelijkheden van de lijn Let’s Play. Ondeugende lingerie, boordevol energie en voor elk humeur een kleur. De kleuren Raspberry, Paradijsvogel, Wit of Opale (alleen van de namen worden wij al heel erg blij!) brengen kleur in je outfit. Geen gedoe met altijd dezelfde kleur broekje en bh, alles mag met deze lijn heerlijk worden gecombineerd.

Double Je

Zet je sexy zelf in de kijker te zetten met de verschillende modellen luchtige lingerie in snoeperige kleuren. Een setje in de delicate kant van Double Je laat je mooie vormen stralen onder je lievelingsjurkje. De kleur Raspberry, voor de Passionistas die aan rode vruchten verslaafd zijn, of de kleur Talc, de beha van Double Je vermenigvuldigd je verleidingskunsten!

Welk setje van Passionata je ook kiest dit voorjaar, je kunt er zeker van zijn dat jij helemaal blij wordt van de kleuren – en je lief ook…

Bron en beeld: Passionata

 

 

Share This

About the author