Een nacht in de Italiaanse opera

Een nacht in de Italiaanse opera

Droom jij ook weg bij een Italiaanse opera? Of is het jouw droom om nog eens een operavoorstelling te bezoeken in La Scala in Milaan?

Als operaliefhebber kun je je hart met de nieuwe collectie van Marie Jo ophalen. De herfst komt eraan, dus dat betekent tijd voor een prachtig seizoen. Marie Jo heeft zich laten inspireren door bekende Italiaanse opera’s als L’Orfeo tot De barbier van Sevilla.

Italiaanse dames in de opera

Alessandra heeft haar stijlvolle en vrouwelijke toets te danken aan het juweeldetail. Alessandra is een verleidelijke topreeks die speelse glamour uitstraalt. Een verleidelijk model in Venetiaans roze, toffee en naturel, een verfrissende; nieuwe versie van klassiek nude.

Julia ontsluiert het geheim van een onweerstaanbare liefde. Denk aan Lulu: een combinatie van verlangen, verleiding en intensiteit. Julia verleidt met haar ietwat nonchalante, aantrekkelijke lingerielook. Met romantisch uitgewerkt kant en een sprankeltje glans en glitter, lijkt de romantiek van Romeo en Julia nooit ver weg.

Aida is een vinnig behaatje met een sterk karakter, en toch delicaat als het fijnste juweel. De meest sexy modellen van dit seizoen zijn ideaal voor nachtelijke avontuurtjes achter de coulissen. Onze favoriet!

Fiorella is Marie Jo’s versie van klassieke lingerie: stijlvol en puur, met een vernieuwende toets. Fiorella is zeer geliefd vanwege haar onthullende details en haar verfijnde lingerielook. Een vleugje Italiaanse frivoliteit, luxueuze looks, sensuele snitten: Fiorella heeft het allemaal. Luxe ten top! En de kleur is prachtig: cassis is een rijkelijke, warme winterse tint die rosé, grijze en paarse tonen mixt.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *