Een gouden beha van La Perla: slechts 12.000 euro

Een gouden beha van La Perla: slechts 12.000 euro

Helemaal nieuws en vers van de pers is dit nieuws niet, maar het bericht en vooral het stuk lingerie is te mooi om niet over te schrijven… Omdat het high end lingeriemerk La Perla haar 60-jarig bestaan viert, heeft het Italiaanse merk een zeer bijzondere collectie ontworpen.

Filigrain

Het Italiaanse merk heeft een gehele lijn lingerie gemaakt van.. 24-karaats goud! Straks kan je echt een gouden setje aan om jouw lief te verrassen. Wie had dat ooit gedacht? Vooral de ‘kanten’ beha ziet er spectaculair uit: van kant is het natuurlijk niet gemaakt, maar van heel fijn gouddraad, filigrain genaamd. De filigrain is zo gemaakt dat het lijkt alsof het kant van macramé is gemaakt. Wat een prachtig ontwerp.

Naar Bologna…

Het limited edition ondergoed van La Perla wordt helemaal met de hand gemaakt. Je moet er wel wat voor over hebben. Want jouw beha wordt niet zomaar per post verstuurd. Je krijgt de gouden beha bijvoorbeeld pas na één maand, 26 metingen en twee passessies in Bologna (Italië) mee. Maar dan je we iets heel unieks straks in je lingerielade liggen…

…of de P.C. Hooft

Geen zin/tijd/geld om naar Bologna af te reizen? Zoek het La Perla gevoel dan dichter bij huis en bezoek de winkel in de P.C. Hooftstraat. Iedere lingerielover wordt hier waanzinnig gelukkig want geef toe: ziet de lingerie van je dromen er niet zo uit? En eigenlijk is de lingerie van La Perla te mooi om alleen maar onder je kleding te dragen. In de campagnes dragen de modellen de lingerie-items ook vaak tijdens een black-tie event of een chic diner…

Bij La Perla moet je zijn voor tijdloze luxe, prachtige lingerie met kanten verwerkingen en andere prachtige stoffen. Welkom in een Italiaanse wereld vol luxe broekjes, prachtige beha’s en sexy jarretels.

Bron: Fashionlab

Beeld: La Perla

Share This