#2 Dutch lingerie Design: SuperTrash

#2 Dutch lingerie Design: SuperTrash

Originele, stijlvolle en betaalbare mode, dat is waar het Nederlandse merk SuperTrash voor staat. Ook de lingeriecollectie onder de naam Madame SuperTrash mag er zeker zijn.

Olcay Gulsen

SuperTrash bestaat sinds 2009 maar werd enorm succesvol toen de ervaren Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen het kledingmerk overnam. SuperTrash wordt inmiddels in 30 verschillende landen verkocht en is te vinden in meer dan 2000 exclusieve boetieks, warenhuizen en eigen winkels. SuperTrash is in korte tijd uitgegroeid tot een modemerk met een zeer eigen uitstraling en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Succesvolle businesslady

Olcay Gulsen werd in 1980 geboren en startte in 2002 haar eigen bedrijf 2Stepzahead. Zij begon met het importeren van kleding, van onder andere Criminal en 5th Avenue. In die tijd ontmoette zij de toenmalige eigenaar van SuperTrash en uiteindelijk nam Gulsen het bedrijf over in 2009.  Door het magazine Jackie werd Gulsen in 2008 tot ‘modeontwerper van het jaar’ uitgeroepen en een jaar later riep weekblad Quote Gulsen uit tot een van de dertig meest succesvolle vrouwen van Nederland.

Ook kom je de ‘moeder van SuperTrash’ regelmatig tegen. In het BNN-programma ‘Werk aan de winkel’ neemt Olcay een kijkje in een zaak die op het randje van faillissement staat. Met haar hulp probeert zij de eigenaar en de zaak er weer bovenop te helpen door haar zakelijke adviezen met hem te delen en de winkel kritisch onder de loep te nemen. Soms schuift zij ook aan bij RTL Boulevard als er lifestyle onderwerpen worden besproken. Olcay woont dan weer in Amsterdam en dan weer in Londen. Een tijdje had zij een relatie met voetballer Edgar Davids, maar deze romance is enkele jaren geleden al verbroken.

Madame SuperTrash

Naast de stijlvolle kleding heeft SuperTrash een hele elegante lingeriecollectie, Madame SuperTrash. Van basis tot erg uitgesproken, bij SuperTrash vindt je voor iedere bui en gelegenheid een prachtig setje waar je erg veel plezier van hebt. Ook zijn de setjes altijd helemaal uitgevoerd in de kleuren van het seizoen en het moment.

Beeld: SuperTrash via Douglas

Share This

About the author