Durf jij 100 dagen in je lingerie over straat?

Durf jij 100 dagen in je lingerie over straat?

100 dagen lang slechts rondlopen in je lingerie. En niet alleen maar binnen, maar ook buiten, hoe koud en nat het ook is. Het Vlaamse model Lesley-Ann Poppe houdt het al een aantal dagen vol en is in diverse openbare gelegenheden al gespot in slechts lingerie.

Het bekende model wil deze challenge maar liefst 100 dagen volhouden, maar waarom eigenlijk? De Twitter-pagina van Lesley-Ann Poppe staat al vol met plaatjes waar zij allemaal is gespot in slechts lingerie. Fietsen doet ze in een mooi setje, maar ze slaat ook met gemak een pilsje achterover in de kroeg. Ook een tankstation kreeg al te maken met deze schaars geklede dame en zelfs op de kermis is er geen spoortje schaamte te bespeuren bij de Vlaamse.

#100dayschallenge

Al deze momentjes vereeuwigt ze door middel van foto’s die op haar sociale media prijken, vooral haar Twitter-account toont veel foto’s van deze zelf uitgeroepen challenge, onder de hashtags #100dayschallenge en #dailylifeinunderwear. Maar waarom het model 100 dagen in haar ondergoed loopt, wordt nergens duidelijk. Zal ongetwijfeld iets met publiciteit te maken hebben…

100 dagen

Een uitdaging van 100 dagen is natuurlijk niet zo’n nieuw fenomeen: bijna wekelijks horen we wel weer op van een nieuwe challenge waar iemand aan meedoet of zich voor inzet. Vaak worden de vorderingen geshowd door iedere dag even een foto of een korte film te plaatsen zodat iedereen bij kan blijven. Lesley-Ann was blijkbaar toe aan haar eigen uitdaging en eerlijk is eerlijk: een dergelijke lingerie-challenge is er nog nooit geweest.

Maar Twitter staat natuurlijk ook bekend om de gekke, maar soms ook hilarische parodieën op de tweets van het Vlaamse model. Twitteraars photoshopten het model al in haar bikini tussen de vluchtelingen op Kos, op de plek van de explosie in het Chinese Tianjin en in de kruisigingsscène uit de film Jesus Christ Superstar. En het wachten is natuurlijk op meer associaties, die ongetwijfeld gaan komen.

Hoe lang denk jij dat ze het gaat volhouden?

 

Share This

About the author