Doutzen floreert in H&M Swimwear

Doutzen floreert in H&M Swimwear

Als de ultieme lingerie- en bikinimodellen ter wereld de nieuwe swimwear-collectie tonen van een van de grootste retailers ter wereld, dan kun je er vanuit gaan dat er goede dingen gaan gebeuren. Met hun krachtige schoonheid, prachtige lange lokken en strakke buikjes om jaloers op te worden laten zij iedere bikini er geweldig uitzien. Sterker nog, ik denk dat deze dames zelfs een vuilniszak er nog sexy uit kunnen laten zien.

Lima en Kroes in H&M Swimwear

Over wie heb ik het? Over de Victoria’s Angel Adriana Lima en ex-Victoria’s Angel Doutzen Kroes natuurlijk. Deze zomer showen zij onder andere de nieuwe bikini’s en badpakken van H&M. Maakt een bikini net even iets bijzonder als je weet dat Doutzen hem showt of Adriana, toch? De items die de dames aanprijzen, vooral de items die Adriana Lima draagt, verkopen ontzettend snel, maar wat wil je ook met deze prijzen? Dus haast je naar de winkel en bemachtig een mooie zwemoutfit en voel je even in gedachten een Angel.

Mysterieuze locatie

Het twee minuten durende campagnefilmpje om de nieuwe H&M Swimwear aan te prijzen is ook erg fijn. De video start met Natasha, 29, rijdend om een motor in hartje Londen. Daarna zien we Joan, 26, in een dramatische zwarte jurk terwijl zij een mysterieus telefoontje ontvangt op haar smart phone. Vervolgens gaan we naar Adriana, 33, die snorkelt in kristalblauw water in een duikoutfit op een onbekende tropische locatie. Ook Doutzen, 30, ontvangt tijdens haar yogales mysterieuze berichtjes op har telefoon. En dan, actie! Alle dames komen in actie en reizen af naar de mysterieuze, tropische locatie, waar vervolgens de mooiste H&M Swimwear wordt getoond natuurlijk.

Bron: Daily Mail

Beeld: H&M Swimwear 

Share This

About the author