Dita von Teese uit de kleren voor WHOYOUARE

Dita von Teese uit de kleren voor WHOYOUARE

Dita von Teese verraste ons onlangs weer met een prachtige lingerieshoot in haar mooiste setjes. De burlesque-danseres is voor de online fashion app WHOYOUARE uit de kleren gegaan en showde haar lievelingssetjes.

WHOYOUARE: klassiek en retro

Zoals we van Von Teese gewend zijn draagt ze ook voor deze foto-reeks klassieke retro lingerie met veel kant. De artieste werd voor de shoot vastgelegd in het Californische Madonna Inn – wauw! Von Teese gelooft op haar beurt in de kracht van lingerie en glamour om te inspireren en te veranderen. En dat kan de artieste als geen ander. Ze straalt als vanouds weer in de modereportage van WHOYOUARE en de setjes knallen er werkelijk uit. Een lust voor het oog!

In de fotosessie is Van Teese onze gids en laat zij in kleurige setjes de prachtige suites van de Madonna Inn zien. Stuk voor stuk zijn de foto’s prachtige plaatjes. WHOYOUARE is uiteraard zeer verguld met de samenwerking met de bekende burlesque-artieste. Ook zien we in de modereportage hoeden van Victoria Grant passeren en prachtige juwelen van Stephen Webster. Beide designers delen een passie voor prachtige handgemaakte en creatieve tijdloze designs, die zeer duidelijk een stukje Britse traditie uitstralen.

Bron en beeld: WHOYOUARE

Share This

About the author