Deze lingerie zien mannen het liefst

Deze lingerie zien mannen het liefst

Hoe vaak stellen wij vrouwen onszelf deze vraag? Als mannen het voor het zeggen hadden, in wat voor soort lingerie zouden ze ons dan het liefste zien? Dat antwoord willen we natuurlijk allemaal wel weten! Want net zo goed als dat vrouwen hun voorkeur hebben, hebben mannen dat natuurlijk net zo sterk…

Mannen geven de voorkeur aan…

De site Ask Men, askmen.com, zette een enquete op en werd door een flink aantal mannen ingevuld. En wat zien mannen nu het liefste? Voor de enquête werden 2.797 tot 2.830 (variërend per vraag) mannen ondervraagd. En de resultaten in het kort? Niet heel verrassend: strings blijven bij mannen onverminderd populair en ook push-up beha’s zijn niet weg te slaan van het favorieten lijstje. Maar de mannen zijn zeer vergevingsgezind. Stel dat we een keer onze (lingerie)dag niet hebben, zullen mannen dat dan erg vinden? Helemaal niet, antwoordde maar liefst 92 procent van de mannen. Pfiew.

Wat kwam er nog meer uit de test?

De push-up beha wordt op de voet gevolgd door de bralette. Een hele sexy beha dus, gevolgd door een redelijk beschaafd exemplaar met een ouderwetse snit. Verrassend! En ook de string wordt op de voet gevolgd door de veel lekker zittende hipster. Ook werd mannen gevraagd naar hun mening over de push-up beha in het algemeen. Voelen ze zich bijvoorbeeld genept door alle reclames? De helft van de mannen heeft er absoluut geen moeite mee dat de push-up beha het leven iets rooskleuriger en voller laat lijken.

En prijzen gokken van een beha, daar zijn mannen heel erg slecht in. Zij moesten een beha (waarde van 250 pond) op de goede prijs schatten, maar dat bleek erg lastig: slechts zes procent had het bij het juiste eind.

Bron: HLN, Ask Men

Share This

About the author