Deze lingerie draag je onder je kantooroutfit

Deze lingerie draag je onder je kantooroutfit

Sta jij ‘s ochtends ook wanhopig voor de kast? Welke outfit zal het vandaag weer worden – een rok of een pantalon, een panty of niet, stress, stress, stress! Het uitzoeken van de dagelijkse kantooroutfit brengt iedere dag vaak veel stress met zich mee. Bijna de helft van alle vrouwen ligt er de avond van tevoren zelfs al over te piekeren in bed. Dat blijkt uit Brits onderzoek onder 2000 vrouwen aldus Viva.

Ongepast of overdressed?

Dagelijks staan veel vrouwen met keuzestress voor hun kledingkast. Maar liefst 45 procent geeft aan dat zij het uitzoeken van een werkoutfit stressvol vindt. De angst om ongepast of overdressed voor de dag te komen, jaagt ons de stuipen op het lijf. Op werkdagen staan we gemiddeld ruim 12 minuten voor de kledingkast. Veel vrouwen leggen de avond van tevoren de kleding voor de volgende dag klaar: maar liefst 54 procent doet dat.

Wat voor lingerie draag je onder je kantooroutfit? Met de volgende tips maak je nooit meer een misser (of in ieder geval een stuk minder en ga je niet in je lunchpauze naar huis).

De juiste kantooroutfit lingerie

1. Een t-shirt beha is een musthave. Onzichtbaar onder je kantoorkleding en geen onverwachte schaamtevolle momenten door plotselinge kou. Zitten er teveel kantjes en versiersels op, dan valt hij al snel teveel op onder een shirtje of blouse. Niet doen dus!

2. Ga voor een balconette model. Handig als je blousje wat wijder valt aan de bovenkant, zo zijn je behabandjes mooi niet zichtbaar.

3. Huidkleurige of rode lingerie. Draag je vaak wit naar je werk? Draag er dan uit voorzorg een huidkleurige beha onder. Maar er is nog een kleur die niet afsteekt onder je witte kantooroutfit… dat is namelijk rood! Krijg je ook nog eens een sexy gevoel van. Allemaal voor rood dus!

Beeld: Marie Jo via Ondermode Shoppen

Share This

About the author