Deze items scoor je nog even snel in de sale!

Deze items scoor je nog even snel in de sale!

De kledingrekken hebben we allang uitgespit en de postorderbedrijven hebben het maar druk met al je lopende bestellingen nu het sale is. Vergeet ook zeker de lingerie en de swimwear niet, want die liggen nu ook voor hele leuke prijsjes in de (online) winkel.

SALE

Victoria x Sapph

Net nieuw, maar nu al voordelig te krijgen: de swimwear die Victoria Koblenko heeft ontworpen voor Sapph. Als je nu twee items uit de collectie koopt, krijg je de derde gratis. Het aanbod geldt tot en met 31 juli, dus wees er snel bij als je  wilt profiteren van deze mooie deal. Natuurlijk gaat de reguliere lingeriecollectie van SS15 ook bij Sapph in de sale met mooie kortingen tot wel veertig procent.

Swimwear van Sylvie

Eind juli kom je vaak de mooiste sale deals tegen: de sale is vaak al enige weken gaande en de kortingen worden steeds hoger. Ook Hunkemöller strooit met mooie prijzen zoals wij van dit merk gewend zijn. Ook de populaire swimwearlijn The Sylvie Collection is vanaf maandag in de sale gegaan met hoge kortingen tot wel vijftig procent. De reguliere badmode en lingerie van Hunkemöller is al een aantal weken in de sale: in veel gevallen gaat er minimaal (!) vijftig procent van de prijs af. Even langs in de winkel om te passen dus, of als je dat al weet, snel online bestellen voordat jouw maat vergeven is.

Kleurige boxers

Ook onze favoriete boxer fabrikant, Bjorn Borg, strooit flink met korting. Boxers van dit merk zijn altijd goed, niet alleen voor jezelf maar ook voor je lief. Lekkere zomerse kleuren met een prima pasvorm en veel draagcomfort, daarom koop je deze boxers voor jullie allebei. En nu ook nog eens heel fijn geprijsd… even online winkelen dus!

Beeld: Hunkemöller, The Sylvie Collection

 

Share This

About the author