Deze bloemblaadjes bedekken je tepels

Deze bloemblaadjes bedekken je tepels

Soms kan je niet zonder beha, maar wat zou het lekker zijn als je eens geen beha aan hoeft. Je kunt het natuurlijk niet doen, maar bij de minste geringste koude windvlaag verraden je tepels je. En daar kun je je knap ongemakkelijk bij voelen. Op de catwalk zien we het vaak, maar in ons dagelijks leven zit je er vaak niet op te wachten.

Bloemblaadjes van Maidenform

De redding is hier! Het Amerikaanse lingerieconcern Maidenform ontwierp een aantal jaren geleden al de zogenaamde ‘petal concealer’: pleisters in de vorm van bloemblaadjes die je op je tepels plakt en je zo beschermen voor beschamende momenten.  Trouwe metgezellen die je draagt onder dunne topjes en shirtjes. Via de webshop Kohl’s kan je de bloemblaadjes van Maidenform kopen. Voor 12 dollar (omgerekend 10,85 euro) heb je al een setje met tape zodat je ze goed kunt aanbrengen.

Tijd voor een gala

Nu je voor zo’n klein bedrag iets heel handigs kunt aanschaffen, is het tijd om je kledingkast grondig uit te spitten. Want opeens worden een hoop kledingstukken weer een stuk draagbaarder.  Met de ‘bloemblaadjes’ kun je veel kledingstukken dragen die je voorheen niet aandurfde.  Geen schaammomenten weer, met deze handige bloemblaadjes kun jij de wereld aan. Tijd voor een gala in je mooie zijden jurk.

Beeld: Maidenform Silicone Petal Concealers via Kohl’s

Share This

About the author