De Tepelhoes?

De Tepelhoes?

Het fijne aan dit prachtige weer is dat we minder kleding aan ons lichaam hoeven te hebben. Het is bijna tijd voor de zachte jurken, rokken en dunne topjes. Bijkomende uitdaging met dit weer is een goede BH zoeken voor onze strapless jurken bijvoorbeeld. Welke opties hebben we eigenlijk over na de strapless BH? Wat dacht je van de Tepelhoes?

 

Internationale sterren , tenminste, diegene die dat durven, dragen ze. De tepelhoes bekend in het Engels als ‘Nipple cover, Nipple Pasty of Nipple Tassel’ is de perfecte manier om mooie borsten te tonen zonder alles weg te geven.

Wat is het en hoe werkt het precies?
De tepelhoes is eigen een manier om je tepels af te plakken. Het is gemaakt van siliconen. Je plaats de hoes op je tepel tijdens het dragen van een jurk of bloes met aan de voorkant een diepe opening bijvoorbeeld. Of als je gewoon geen zin hebt een BH te dragen dan plak je de tepelhoes op en klaar is kees.

 

Voor wat betreft borstenondersteuning krijg je niets van de tepelhoes maar dat geeft niet. Het doet wat het moet doen, namelijk je tepel verbergen. De tepelhoes is te verkrijgen in verschillende winkels waaronder Amazon. Wij hebben nog geen tepelhoes in Nederland gevonden maar je zult het waarschijnlijk kunnen vinden in lingerie accessoirewinkels. Verder is de tepelhoes te vinden in stervorm met glitter, hartjes, bloemen en zelfs in huidkleur.

Share This