De lingerietips voor de bruid in spe

De lingerietips voor de bruid in spe

Ga je binnenkort trouwen? Denk dan ook na over je lingerie! Want bij de mooiste dag (en misschien wel nacht…) van je leven hoort natuurlijk ook de fijnste en mooiste lingerie.  Met de goede lingerie straal je als bruid gedurende de dag en de nacht. Maar waar moet je allemaal op letten als bruid in spe? Marie Jo geeft je goed advies.

Basisregels voor de bruid

1. De basisregel voor bruidjes: eerst de outfit, dan de lingerie. De gedroomde jurk of outfit gevonden? Neem je outfit mee naar de lingerieboetiek, of toon de lingeriespecialiste foto’s en stukjes stof. Zo vind je de lingerie die perfect bij je trouwjurk past. Vooral de snit is bepalend: onder een bustierjurk draag je een strapless bh, onder een jurk die extra nauw aansluit past een sensueel shapewearslipje.

2. De stof van je lingerie afstemmen op die van je jurk is superstylish. Koos je een trouwjurk met veel kant of borduurwerk, combineer ze dan met luxueuze lingerie. Onder een fijne effen stof draag je beter gladde lingerie die niet aftekent.

3. Wit blijft een klassieker en de tint is hipper dan ooit. Hij past perfect onder een trouwjurk in gebroken wit of een zachte champagnekleur.

4. Een trouwjurk met een sensueel decolleté? Zeker doen, maar kies wel voor een aangepaste bh-snit. Een balconnetbh toont bijvoorbeeld een stukje van je bovenborst, en er bestaan ook balconnetsnitten met een extra diepe plunge. Een exemplaar met mousse cups geeft je boezem een mooie volle vorm.

5. Als je je trouwfeest afsluit op de dansvloer, is lingerie die er goed uitziet én perfect zit een echte must. De tijd dat je alleen mooi kon zijn door pijn te lijden, is gelukkig voorbij, want zelfs shapewear zit tegenwoordig zo goed dat je er een hele nacht in kan feesten.

6. Droeg je nooit eerder een sensueel corsage, een jurkje met kant of supersexy jarretelles, gewoon omdat het sexy is? Het is nu of nooit. Gun jezelf eens dat sexy extraatje!

Bron: Van de Velde

Beeld: Marie Jo Tilda

Share This

About the author