De lingerie trends die je niet mag missen!

De lingerie trends die je niet mag missen!

Eens in de zoveel tijd herhaalt de geschiedenis zich. Net als in de begin jaren 90 mag ondergoed weer als ‘bovenlaag’ gedragen worden. Qua kleuren voeren zwart, wit en crèmekleurig de boventoon. Naast kant behoren doorzichtige materialen en zijde zeker ook tot de lingerie trends van 2016.

Lingerie trends zijn dit jaar duidelijk geïnspireerd door de jaren 80. Underwear wordt weer gedragen als outerwear. Waar Madonna destijds de show mee stal is nu weer hip al is het dan net weer even anders. Hieronder een overzicht.

Lingerie trends - sportieve bhSportieve bh’s

De atletische en de straat invloed is zeer sterk in opkomst bij zowel de comfortabele kleding als bij de lingeriemode. Voor veel vrouwen is het tegenwoordig belangrijk dat lingerie comfortabel is en niet alleen maar mooi om te zien. Bijvoorbeeld een mesh crop top met daarin een zachte bh verwerkt waardoor het voelt als een sport bh maar het er heel sexy uitziet. Dit is een makkelijke manier om er in de zomer sexy uit te zien maar niet te veel laagjes te hoeven dragen.

 

lingerie trends - paddingBh zonder padding

De laatste tijd worden de padded bh’s ingeruild voor de zachte voorgevormde bh’s.  Vrouwen zijn veelal op zoek naar een goede kwaliteit bh die lekker zit. Daardoor zie je steeds meer bh’s zonder padding in de winkels liggen. Je ziet het niet alleen in de winkel maar ook veel op websites als Instagram, Tumblr en Pintrest.

 

 

 

 

 Lingerie trends - bandeauBandeau style

De jaren 90 style bh is dit keer niet alleen een buitenste laag van je garderobe. Maar ook een die je veel op de runway ziet met een blote schouder look. Hierdoor kan je het ook heel goed dragen in plaats van een strapless bh.

 

 

 

 

 

Lingerie trends - hoge taille

Slip met hoge taille

Als we het over lingerie hebben dan gaat het steeds minder over strings en steeds meer over slips. Zoals ik al eerder schreef wordt lingerie steeds  vaker comfortabel en sexy tegelijk.

Ze zijn vintage geïnspireerd waardoor de meeste high waisted slips een mooie bloemenprint of kant hebben. Dat zorgt ervoor dat het een hipster en retro gevoel geeft.

 

 

Lingerie trends - body-suit

 Iets extra’s

Lingerie trends gaan verder dan de slip en bh. Tegenwoordig is de body-suit ook helemaal in. Het is niet alleen comfortabel maar ook erg sexy. Je kan de body -suit onder je kleding dragen maar ook door er een high waisted rok overheen te dragen. Hierdoor is je body-suit goed zichtbaar. Zo draag je een makkelijke en hele leuke outfit die geschikt is voor diverse gelegenheden.

 

 

 

 

 

 

Lingerie trends - onderjurk

Onderjurk/slipjurk

Een onderjurk is iets wat de meeste vrouwen vergeten of nooit dragen. Als je aan lingerie denkt dan is het niet de onderjurk waar je als eerste aan denkt.  Maar dit jaar is de slip jurk of onderjurk weer helemaal in. Veelal zijn ze uitgevoerd in satijn, kant of zijde en dan in zwart, huidkleur of pasteltinten. Het jurkje verhult maar is op een uiterst vrouwelijke manier juist heel sexy.

Ik zou maar snel gaan shoppen dan heb jij deze setjes tenminste in huis!

 

Fotocredits: www.refinery29.com

 

 

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *