De bralette: de musthave van 2015

De bralette: de musthave van 2015

Een hit op Instagram: prachtige kiekjes maken van de meest delicate setjes #bralette. De wat? Bralette, daar hebben we het over. In gewone taal: een verfijnd kanten bh’tje. Je moet er natuurlijk wel de buste voor hebben, want met een grote maat is dit niet helemaal fijn en comfortabel om te dragen. Maar ben je gezegend met een A of een B-cup? Dan staan ze je vast prachtig!

Bralette: kant

De bralette, een lief kanten topje die in zeer verschillende stijlen en kleuren in de winkels hangt! Bralettes kun je dragen onder een comfy losse tanktop, waarbij je heel subtiel een randje kant ziet. Of ga voor de ‘verleidelijke look’ in combinatie met een transparante top.

Hot or not?

Wat denk jij van de bralette? Hot or not? Want toegegeven, voor deze beha moet je wel lef hebben. Niets voorgevormde cups, dus als het koud is, dan weet iedereen gelijk dat jij het ook koud hebt.. Of is de bralette meer geschikt voor de slaapkamer? Want voel jij je net zo zelfverzekerd in een bralette als in een voorgevormde beha met een correctieslip?

Maar: deze setjes zijn prachtig voor de heb, want je hebt immers nooit en nooit genoeg lingerie. Je partner zal het ook zeker niet vervelend vinden. Misschien een stille, maar o zo duidelijke hint voor Valentijnsdag..?

Beeld: Hunkemöller

Share This

About the author