Couture collectie van La Perla

Couture collectie van La Perla

Van low end naar very high end lingerie in slechts een paar dagen: dat kan allemaal op de lingerieblog van Planetfem. Woensdag bekeken we de lingerielijn die Lidl halverwege in maart in Nederland op de markt brengt, vandaag kijken we naar de andere kant van het lingeriespectrum. Kan je de  budgetlingerie van de Lidl voor slechts iets meer dan vijf euro per stuk op de kop tikken, denk daar bij La Perla twee of misschien zelfs wel drie nulletjes achter.

La Perla

Het Italiaanse lingerielabel La Perla heeft eind januari in Parijs haar eerste echte Couture collectie laten zien op de catwalk. De collectie voor de lente van 2015 werd ontworpen onder leiding van  creatief directeur Emiliano Rinaldi. Wat konden we eind januari in Parijs bewonderen? Onder meer half doorschijnende bodysuits, korsetten en lange gewaden, aldus Vogue.

Lingerie?

Als je de foto’s van de modeshow bekijkt, zou je haast denken dat het hier gaat om de presentatie van een modemerk en zeker niet die van een lingeriemerk. De lingerie van La Perla is opvallend draagbaar als het gaat om lingerie. De grens tussen lingerie en ‘gewone’ kleding lijkt steeds verder te vervagen.

Nick Tacchi is marketing director bij het label en liet eerder al weten dat La Perla ‘het idee dat lingerie niet alleen als ondergoed kan worden gedragen naar een hoger niveau wilde tillen’.

Naomi

In de show liepen onder meer modellen Izabel Goulart, Sigrid Agren, Ming Xi, Natasha Poly en Lindsey Wixson mee. Aan topmodel Naomi Campbell de eer om de eerste coutureshow van het label af te sluiten.

Bron: Vogue
Beeld: InDigital

 

Share This

About the author