Comfy: soulwear van Rituals

Comfy: soulwear van Rituals

Niet zomaar kleding om in te relaxen. Nee, bij Rituals heet dat soulwear. Super-de-luxe katoen voor het ultieme draagcomfort. Voor zowel mannen en vrouwen een ruime keuze in echte wellnesskleding.

Soulwear van Rituals

Of je nou een heerlijke strandwandeling gaat maken, een lekkere luie zondag hebt, thuiskomt van een stressvolle werkdag, of naar je yogales gaat of gewoon lekker op de bank wilt neerploffen. Het zijn allemaal momenten waar je de voorkeur geeft om iets makkelijks uit een lade te trekken, wat je als gegoten zit en waarin je je lekker kan bewegen. Dit inspireerde Rituals om haar soulwear te creëren.

Van singlet tot hammambroek

Een collectie voor vrouwen, mannen met kinderen met zeer veel comfortabele basics waar je je lekker in voelt en waarin je gezien wilt worden. De subtiele grijs- en aardetinten met hints van steenrood staan echt symbool voor de nieuwe, mooie najaarscollectie. De collectie van Rituals bestaat uit heel veel comfortabele basics, van een hipster en singlet, tot hammambroek, heerlijke gebreide truien en sweaters. Voor dit seizoen zijn er ook hele mooie gebreide dekens beschikbaar, een lust voor het oog en onmisbaar op koude dagen.

Een tweede huid

Trek een setje van Rituals aan en het lijkt net alsof je een tweede huid aanhebt, zo ongelofelijk zacht en fijn zit deze kleding om je heen. En om de prijs hoef je het niet te laten.De nieuwe herfst- en wintercollectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle Rituals winkels en bij geselecteerde shop-in-shops in Nederland. Prijzen variëren van € 17,- tot € 75,-. Ga voor meer informatie naar www.rituals.com.

Share This

About the author