Cadeautip: kleurboek vol lingerie

Cadeautip: kleurboek vol lingerie

Een kleurboek alleen voor peuters en kleuters? Die tijden zijn allang voorbij. Volwassenen kleuren alsof hun leven er vanaf hangt tegenwoordig. Onze tip? Het kleurboek van lingeriemerk Bluebella.

Kleuren vol volwassenen is enorm in. Het werkt ontspannend, ontstressend en je kunt zelf kiezen wat voor boek je wilt aanschaffen. Kunst, mandala’s, er is keuze te over. En nu dus ook een variant in lingerie voor ons als echte lingerie-lovers! Vogue kwam in november met haar eigen kleurboek vol fashion uit het magazine. Het Britse lingeriemerk Bluebella komt namelijk met een kalender vol kleurplaten. Dit kleurboek draait om lingerie!

Kleurboek lingerie als cadeau

Wat voor kleurplaten staan er in deze uitgave? Op de kleurplaten staan setjes afgebeeld uit de meest recente collectie van Bluebella. Elke maand heeft ander model, gekleed in een ander setje. Slim van Bluebella als marketingcampagne, maar het kleuren wordt er wel erg leuk door! En je krijgt ook gelijk inspiratie voor het zelf ontwerpen van lingerie. Daar hoopt het merk ook op: lezeressen en enthousiaste kleurders kunnen hun ontwerpen opsturen naar Bluebella waardoor je de kans beloopt dat jouw creatie echt in productie wordt genomen voor een volgende collectie. Dus leef je uit!

Bron: Mirror

Beeld: Bluebella via Mercury Press

Share This

About the author