Bjorn Borg short: een classic nu in versie 2.0

Bjorn Borg short: een classic nu in versie 2.0

We kennen hem allemaal: de klassieke boxer, de short van Björn Borg. De eerste versie kwam al in de jaren tachtig op de markt en is sindsdien ongekend populair. Nu is de nieuwe versie verkrijgbaar: geen remake van de oerversie, maar een model geïnspireerd op het oude model uit de 80’s, maar met al het draagcomfort van nu.

Een revolutionaire short

In de jaren tachtig kwam de eerste short van Borg op de markt, het klassieke model boxer 3201. Nu komen we bijna om in deze boxers en heeft ieder merk wel een short die erg veel lijkt op de oorspronkelijke versie van het Zweedse ondergoedmerk. Maar toen was het een vernieuwing, letterlijk een verademing in de ondergoedwereld. Ondergoed werd niet heel hoog gewaardeerd door mannen en negen van de tien keer zaten de onderbroeken van toen dan ook ontzettend slecht.

The True Story

In de jaren tachtig was de short van Borg direct een hit en is dat eigenlijk onafgebroken geweest. Tijd voor een nieuwe versie! De nieuwe variant is geen exacte replica van de short die het in de jaren tachtig zo goed deed. De stijlkenmerken komen voor honderd procent overeen, net als de kleuren (slechts zwart en wit), maar de boxers hebben het pasgemak van nu. Een naadloze mix van geschiedenis en vooruitgang – om het echte verhalen, The True Story, te ervaren.

Een leuke tip om je man/vriend/geliefde cadeau te doen voor de feestdagen?

 Björn Borg short in zwart en wit – € 34,95 via de webshop

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *