Bikini- en badpaktips voor volslanke dames

Bikini- en badpaktips voor volslanke dames

We mogen weer in bikini en badpak, yes! Wekenlang lag hij klaar om geshowd te worden, maar nu is het moment eindelijk daar. De zomer is hier. Maar niet voor iedereen is een dagje of een middagje strand of zwembad een ontspannen bezigheid. Als je een maatje meer hebt of vindt dat je net iets te dik bent, kan het zweet je spontaan uitbreken bij de gedachte aan een strandbezoekje en zogenaamd starende ogen. Hoe pak je het slim aan als je volslank bent en je gewoon een bikini aan wilt (vooral doen!)?

Welke bikini past bij je als je een volslanke dame bent?

1. Ten eerste ga je voor een bikini van stevig materiaal en die alles goed in bedwang houdt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over boobs die een eigen leven gaan leiden.

2. Ga voor een bikini of een badpak dat mooi afkleedt. Draag vooral geen swimwear die te klein valt als je een volslanke vrouw bent, want de randjes gaan lelijk in je huid snijden en dat is een pijnlijk verhaal. Maar kies ook zeker niet voor een te grote maat, het gevaar voor slobberen is daar.

3. Laat te kleine broekjes (en strings helemaal) voor wat het is als je een volslanke dame bent. Dit kan eigenlijk bijna  niemand hebben en gelukkig hebben we dit seizoen veel te maken met hipsterbroekjes en broekjes met pijpjes. Perfect voor een volslank figuur, zo wordt jij vrouwelijke figuur nog eens extra benadrukt.

4. Niet blij met je buikje? Leid dan de aandacht af naar bijvoorbeeld je volle, ronde borsten. Draag een mooie bikinitop in een felle kleur of kies voor een strakke grafische print die wij ook veel tegenkomen dit seizoen in de kledingrekken. Keuze zat! Ook kun je buikje verbergen met een badpak. Ben je ook gelijk van dat complex af.

5. Niet blij met je dijen of je billen? Kies dan wederom voor een broekje dat wat lager op de benen valt. Een hipster is dan misschien al te hoog opgesneden voor je, maar een broekje met pijpjes is dan jouw ideale metgezel op het strand.

Beeld: Tumblr

Share This

About the author