Angels in de sneeuw voor kerstcampagne

Angels in de sneeuw voor kerstcampagne

Wij vieren nog steeds de zomer in Nederland, maar de grote modemerken zijn allang bezig met op de peperdure kerstcampagne. In lingerieland is Kerst een van de grote financiële klappers in een jaar en daar wordt door bijna alle merken vol op ingezet met nieuwe lingerie, spraakmakende campagnes en over de top catwalkshows in de grote modesteden.

Stad van de Film

Voor de kerstcampagne poseerden de Angels van Victoria’s Secret voor even in de sneeuw. Via Instagram deelden de vijftien Angels foto’s van hun belevenissen in Rome waar de shootings plaatsvonden, onder andere in de grote filmstudio’s van Rome, letterlijk de Stad van de Film, Cinecittà.

Kerstcampagne in Rome

De Nederlandse Romee Strijd, die zich sinds dit jaar Angel mag noemen, plaatste verschillende foto’s van en tijdens de shoot van de kerstcampagne. Ze postte ook een foto van zichzelf met Alessandra Ambrosio, Martha Hunt, Stella Maxwell en Elsa Hosk op Instagram. Wij kijken uit naar de speciale kerstsetjes waar Victoria’s Secret normaal enorm mee uitpakt. Dat zal dit jaar niet anders zijn, maar geen een van de foto’s ligt een tipje van de sluier op… de nieuwe collectie blijft nog even geheim voor ons.

Zwaar jaar voor VS

Victoria’s Secret heeft het dit jaar zwaar te verduren gehad. Kritiek op misleidende advertentieteksten, te dunne modellen, wurgcontracten voor topmodellen, het vertrek van bekende en geliefde Angels waaronder onze eigen Doutzen Kroes, onlangs nog een vermeend plagiaatincident van een bikinisetje… het zit het Amerikaanse merk  niet mee. Misschien keert deze nieuwe collectie het negatieve tij? We zullen het zien.

Bron: De Telegraaf

Beeld: Instagram Romee Strijd

Share This

About the author