Als celeb heb je gewoon een eigen lingerielijn

Als celeb heb je gewoon een eigen lingerielijn

Als celeb tel je tegenwoordig niet meer mee als je geen eigen lingerielijn hebt. Gisteren schreven wij al dat de lingeriewereld jaarlijks goed is voor tientallen miljarden (!) euro’s: niet verwonderlijk dat de beroemdheden er als de kippen bij zijn om hun eigen lingerielijn te ontwerpen en te promoten. Of ze laten zich gewillig betalen door een bekend lingeriemerk door te fungeren als uithangbord voor de nieuwste reclamecampagnes.

Celeb: Heidi Klum, Britney Spears, Halle Berry

Halle Berry doet het,  Britney Spears doet het, net als Heidi Klum en vele anderen. Lingerie is hot, en dat weten de dames in Hollywood maar al te goed. Heidi Klum kwam vorig jaar voor het eerst op de markt met haar Heidi Klum Intimates, die zij onderbracht bij lingeriegigant Bendon. Bij Bendon zijn ze maar wat blij met Klum, want de verkoop van hun lingerie is inmiddels bijna verdubbeld.

Heidi, die dertien jaar lang een van de ‘Angels’ is geweest van Victoria’s Secret, beschouwt zichzelf als beha-deskundige. “Als lingeriemodel heb ik de afgelopen twintig jaar denk ik meer ondergoed gezien dan menig vrouw”, zegt ze in een interview. “Soms moest ik wel vijftien verschillende bh’s aan op een dag. Ik heb zoveel geleerd over lingerie in mijn modellentijd. Ik ken het product maar al te goed.”

Kylie Minogue

Maar jezelf aan banden leggen als celeb bij een bestaand lingeriemerk kan natuurlijk ook. Kijk maar naar Sylvie Meis, die inmiddels al jarenlang de trotse promotor is van Hunkemöller. Vorig jaar tekende Kylie Minogue een contract bij Sloggi om de heerlijk zittende slipjes aan te prijzen. De popster en Sloggi sloegen hun handen ineen om het gevoel van vrijheid te delen. Zowel Sloggi als de zangeres vierden met de samenwerking hun 35-jarig jubileum in hun eigen vakgebied.

Victoria Koblenko

Ook steeds meer beroemdheden ontwerpen een eigen swimwearlijn en lanceren die vervolgens voor een bestaand merk. Zo lanceerden Sapph en celeb Victoria Koblenko onlangs een eigen, hele mooie en eigentijdse swimwearcollectie.

Beeld: Sapph

Share This

About the author