Afvallen? Het Bikini Dieet!

Afvallen? Het Bikini Dieet!

Toch net nog even een lastminute vakantie geboekt naar de zon over een paar weken? Heerlijk, maar misschien wil je nog net even een paar pondjes of kilo’s kwijt voordat je zelfverzekerd in je bikini het strand opstapt. Het lijkt een onhaalbaar plan, maar er is hulp! Met het Bikini Dieet raak je binnen drie weken (!) een aantal pondjes of kilo’s kwijt, afhankelijk van hoe goed je je aan het dieet houdt en hoe snel je afvalt.

Op tijd in vorm

Die lastminute vakantie in bikini red je met het Bikini Dieet makkelijk. Dus ga je eind augustus nog naar de zon? Met dit dieet ben je ruim op tijd als je vandaag of morgen nog start. Sven-David Müller, een ware dieetexpert, bedacht Het Bikini Dieet. Het dieet draait hoofdzakelijk om vetverbranding, workouts en het verminderen van cellulitis.

Van start

Het Bikini Dieet is erg simpel. Je hebt er niets speciaals voor nodig, het is dan ook een goedkoop dieet om te volgen. Je houdt je ten eerste aan drie eetmomenten per dag. Je mag absoluut geen tussendoortjes. Zo blijft je insulinespiegel gelijk. Je drinkt verder veel water, zo’n 2-3 liter. Houd verder vaste tijdstippen aan te om te eten, dat helpt je lichaam.

Crashdieet

In het boek van de dieetexpert vind je allerlei vindingrijke recepten voor je ontbijt, lunch en diner. Je mag zelf kiezen, je eet dus altijd gevarieerd.  Binnen korte tijd verander je je leefgewoontes en dat voelt lekker, wat ervoor kan zorgen dat je dit fijne gevoel wilt rekken door het dieet een langere periode aan te houden.

Wees dan wel voorzichtig, want het standaard Bikini Dieet behoort tot de categorie crashdieet. Pas op voor het bekende jojo-effect, want anders zitten je pondjes er binnen mum van tijd weer aan.

Beeld: Bol.com

Share This

About the author