Afstemmen, zwart en wassen: dit moet je weten over lingerie

Afstemmen, zwart en wassen: dit moet je weten over lingerie

Als lingerieliefhebber weet je natuurlijk alle ins en outs over lingerie en ben je op de hoogte van alle nieuwe collecties. Maar soms is het goed om even je gedachten op te frissen met de volgende feitjes. Waar let je namelijk op als je een outfit samenstelt? Hoe draag je eigenlijk een beha? En welke kleur staat eigenlijk altijd goed?

Antwoorden op deze vragen en nog een aantal vind je hieronder.

Dit moet je weten over lingerie

1. Afstemmen

Vaak worden lingeriesetjes gemaakt voor vrouwen die dezelfde maat boven en onder hebben: maar wees eerlijk, wie heeft dat nou? En misschien vind je het ene zwarte broekje van een andere lijn wel mooier bij jouw nieuwe beha passen… helemaal goed. Mix en match naar hartenlust en creëer zo je eigen stijl. Lekker afstemmen dus.

2. Goede maat?

Een simpel trucje om te checken of een beha goed is: hang naar voren met je bovenlichaam en schud jouw borsten. Blijven jouw borsten goed zitten en is er niet te veel ruimte over? Antwoord je deze vragen met ‘ja’, dan is de beha goed!

3. Twijfel? Kies zwart

Een beha die elke vrouw zou moeten hebben: een sexy, zwarte kanten beha. Het staat iedere vrouw mooi, je voelt je er sexy en verleidelijk in en combineert prima met bijna iedere outfit. Kopen dus!

4. De haakjes

Als je een nieuwe beha hebt, gebruik dan het eerste haakje (het haakje meest dichtbij het uiteinde) van jouw beha. De band van de beha wordt elastischer doordat je het draagt en dan kun je na een paar weken een haakje opschuiven. Begin je meteen bij het laatste haakje, dan heb je kans dat de beha te los wordt en hij niet meer lekker zit.

5. Wassen

Was je beha en kanten ondergoed in een speciaal waszakje. Anders raakt de beugel misschien los en is je beha kapot, maar misschien ook wel je wasmachine. En zo blijven die haakjes ook niet hangen aan andere kledingstukken…

Bron: Wikimedia Commons

Share This

About the author