7 lingerietips – Dit moet je echt weten

7 lingerietips – Dit moet je echt weten

Er bestaan een hoop ongeschreven regels als het om lingerie gaat. Maar deze lingerietips kunnen we je echt niet onthouden. Leer deze lingerietips van buiten en koop voortaan altijd lingerie met een goed gevoel

Lingerietips

Onzichtbaar?

Wil je niet dat je lingerie zichtbaar is? Kies dan voor een skintone zoals mokka of cappuccino. Witte lingerie is extra zichtbaar, zeker onder witte bovenkleding!

Setjes

Je hoeft niet per se hetzelfde broekje te kopen als jouw beha maar koop het in dezelfde stijl en kleur! Als je het op elkaar afstemt dan voel jij hier ook beter in. Voel je sexy!

Draag het voor jezelf

Draag je lingerie voor je nieuwe lover, prima. Maar draag de mooie setjes vooral voor jezelf. Hierdoor voel je je sexy en gedraag je je ook zo. Je hoeft dus niet altijd een setje voor iemand anders te kopen!

Twijfel, kies zwart

Een beha die elke vrouw zou moeten hebben: een sexy zwarte kanten beha.

Begin achteraan

Een nieuwe beha? Gebruik dan het eerste haakje (d.w.z. het dichtst bij het uiteinde) om je beha te sluiten. Door het dragen wordt de band immers elastischer. Om hem perfect te laten aansluiten, kan je na een poosje een haakje opschuiven. Zo behoud je steevast een mooie pasvorm.

Push-up model

Heb je een leuke push-up beha gekocht, maar zitten je borsten er niet mooi in? Leun even voorover, schud met je borsten en beweeg je beha. Je borsten “vallen” er als het ware in en zitten dadelijk perfect! Voorgevormde modellen ook voor C cups Je hebt een C cup en denkt misschien dat een voorgevormd model niets is voor jou? Helemaal fout! Zelfs als je zwaarder bent, staat een voorgevormde beha zeer mooi. De cups geven de borsten een mooie vorm en zorgen ervoor dat je een prachtig decolleté krijgt.

Opbergtips

Reserveer een aparte lade voor je lingerie. Leg de voorgevormde en padded beha’s bovenop om te voorkomen dat de cups indeuken. Sluit de beha om te voorkomen dat de sluiting delicate materialen beschadigt.

Beeld: Pixabay

 

Share This

About the author