4x lingerietrends voorjaar 2015

4x lingerietrends voorjaar 2015

Van de catwalk naar je lingerielade: het is maar een kleine stap bij Marie Jo. Dit zijn de trends die het voorjaar van 2015 gaan domineren… er zit vast een stijl bij die bij jou past! Marie Jo heeft voor iedere vrouw wel een geschikt model of zeker een mooi kleurtje. Sportief? Aanwezig. Ultravrouwelijk? Present? Sexy? Maar natuurlijk. Kijk en kies!

Voorjaar 2015

Flowerpower

Wat dit voorjaar zeker niet mag ontbreken in je garderobe? Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Bij Marie Jo vind je ze in prints en in broderie. Axelle combineert een vrolijke bloemenprint met een pittig kantje. Hebben!

Pittig kantje

En dat brengt ons meteen naadloos bij de tweede grote trend: kant. Je ziet kant opduiken in kleding en in lingerie. Bij Marie Jo krijgt kant een luxueus tintje. Zag je bijvoorbeeld de verfijnde Leaverskant uit Calais van Romy al? Op en top Franse flair. Mijn persoonlijke favoriet! Kant zagen we al vaak voorbij komen in 2014, maar kant blijft ook in 2015 een blijvertje. Yessss!

Een wolk van pastel

Zachtroze blijft scoren, net zoals andere frisse pasteltinten. Ik ben helemaal weg van de romantische luxe van Roxanne. Ook muntgroen wordt steeds populairder: deze frisse retrotint past bij verrassende veel huidtypes. Welke zachte pasteltint geniet jouw voorkeur dit voorjaar?

Metallic c’est chic!

Ziet het leven er niet leuker uit met een vleugje glitter en glans dit voorjaar? Bij Marie Jo en Marie Jo L’Aventure vinden we alvast van wel. Yuri mixt een glanzende stof met een exclusieve Italiaanse glitterprint. Een neon accent maakt het af. Glamour all the way …

Zin gekregen in een fashionable nieuw setje? Op http://www.mariejo.com/nl/stores vind je de lingeriespeciaalzaak in je buurt. Niet alle setjes zijn nu al verkrijgbaar: de een zal in januari/februari in de winkel hangen, een ander setje pas vanaf maart. Houd het dus even goed in de gaten de komende maanden.

Share This

About the author