4x daarom heb jij een bustier nodig

4x daarom heb jij een bustier nodig

Beugelbeha’s, soft beha’s, een of twee softbeha’s: dit hebben wij allemaal wel in onze lingerielade liggen. Maar heb jij ook al een bustier gekocht? Nee? In dit artikel vertellen waarom deze beha absoluut niet in jouw lingerielade mag ontbreken.

Daarom heb jij een bustier nodig

  1. Je krijgt er een welgevormd lijf van. Hello miss! Een bustier accentueert de vrouwelijke welvingen van je lichaam en lift je borsten ook nog eens licht waardoor je een ultra sexy gevoel uitstraalt.
  2. Jarenlang zagen we de bustier nergens voorbij komen. Diep weggestopt in het afvoerputje van de mode. Maar inmiddels lijkt deze crisis voorbij en zien we de bustier steeds meer terug bij designers en ook bij de grote modehuizen. Wat is een bustier eigenlijk? Het is net geen beha, maar het is ook geen corset. Het is echt een tussenin model. Aan de onderkant zit een extra laag ter ondersteuning, die je middel op het subtiele manier vorm geeft zonder dat het pijnlijk wordt zoals bij een corset wel het geval is.
  3. Eeuwige klasse. Eerlijk is eerlijk. Dit is een trend die niet voor iedereen is weggelegd. Het kledingstuk zelf is al ontzettend oud, een eeuw geleden werd hij namelijk al gedragen. Wat beide versies gemeen hebben, is dat een bustier vaak zeer gedetailleerd is uitgevoerd en strak zit. Daarnaast is een deze beha ook nog eens kort, wat je figuur enorm accentueert en in de meeste gevallen ook zeer vrouwelijk oogt.
  4. Prachtige motiefjes en kant. Laat je net als bij het kopen van een gewone beha leiden door de cupmaat en hoe hij zit. Dat is en blijft het belangrijkste want anders draag je hem nooit. Koop je nieuwe verleidingsattribuut in een van de lieve pasteltinten met kant of ga voor een exemplaar met een bloemenprint of een gedurfde grafische print.

Beeld: H&M

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *