#4 Dutch lingerie Design: Pretty Wild

#4 Dutch lingerie Design: Pretty Wild

Sexy, Sophisticated & Luxurious. Ontwerpster Firouze Akhbari heeft dat gevoel gelegd in haar eigen lingerielabel Pretty Wild.

Teheran en Haren

Firouze Akhbari is geboren in Teheran en groeide op in Haren (provincie Groningen). Ze had altijd al een voorliefde voor lingerie. Sinds januari 2013 heeft zij haar eigen spannende nieuw lingerielabel, Pretty Wild.
Wat Pretty Wild zo bijzonder maakt, is de mix van materialen, die wordt gebruikt voor het maken van de lingeriestukken. Driedimensionaal geborduurde bloemen zijn fijn geborduurd op de bh’s en de zijden stoffen zijn gemixt met Frans en Italiaans kant, allemaal met geraffineerde en verleidelijke details.

Lady Gaga

Pretty Wild vindt gretig aftrek bij internationale sterren als Lady Gaga. In de videoclip ‘Applause’ is de popdiva te zien in de handgemaakte sexy lingeriestukken van Firouze Akhbari . Gaga koos voor enkele ‘wilde’ beha’s en strings uit de Leather en Bow collection van Firouze. Bij de wilde lingerie van Pretty Wild komt veel kant voorbij, hier en daar verfraaid met glitterdetails. In haar nieuwste collectie koos designer Firouze Akhbari ervoor om de items in zwart, rood en roze te ontwerpen.

Emoties

Het draait bij Pretty Wild lingerie volop om de lijnen die weer emoties oproepen. Als kers op de taart wordt je lingeriesetje ook nog eens schitterend verpakt. Zoek je iets nieuws en exclusiefs op lingeriegebied, dan kies je voor Pretty Wild!
Bron: Pretty Wild

Pretty Wild is in Nederland op slechts een paar verkoopadressen te krijgen, onder andere bij de Bijenkorf in zowel de winkels als in de webshop, al is de collectie niet geheel volledig. Verkoopprijzen voor een BH en een mini-string variëren van €99,- tot €200,-.

Beeld: Pretty Wild via Glamour

Share This

About the author