3x de voordelen van een nachtbeha

3x de voordelen van een nachtbeha

Gisteren schreven wij al over het slapen met een beha. Vooral voor vrouwen met een vollere cupmaat kan een nachtbeha een uitkomst zijn. We zetten even voor je op een rijtje wat de voordelen van een nachtbeha zijn.

De voordelen van een nachtbeha

    1. Dag hangborsten! De nachtbeha werkt goed tegen hangborsten beweren veel vrouwen.  Zij zien hun beha als een goed middel om hun borsten jong en stevig te houden. Dames die consequent lingerie in bed dragen, zouden minder snel last hebben van hangborsten.
    2. Volgens plastisch chirurg Douglas McGeorge zou het slapen met beha ook kunnen helpen bij het voorkomen van striemen. Vooral vrouwen met een grotere cupmaat zouden hier veel profijt van hebben. Als je op je rug slaapt en je bent gezegend met een vollere boezem, dan zakken je borsten naar de zijkant, waardoor uiteindelijk striemen kunnen ontstaan.
    3. Een nachtbeha kan veel comfort bieden. Vooral vrouwen met een vollere cupmaat hebben baat bij een beha in de nachtelijke uurtjes. Draag je beha onder je pyjama voor extra comfort en kies dus voor een speciale nachtbeha. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit fijne exemplaar van Carriwell uitgevoerd in biologische katoen en verkrijgbaar in zwart en wit. een comfortabele nachtbeha zonder beugel om in te slapen. Slaap zacht!

Bron: De Telegraaf

Beeld: Green Jump

Share This

About the author