#3 Dutch lingerie Design: Love Stories

#3 Dutch lingerie Design: Love Stories

De tijd van super push ups lijkt even achter ons te liggen. Natuurlijke borsten mogen weer. Goed nieuws voor alle dames die genoeg hebben van irritante beugels, samengedrukte borsten en striemen in de huid: lang leve het Nederlandse merk Love Stories!

Het in 2014 gelanceerde merk van Marloes Hoedeman verkoopt enkel bh’s zonder vulling en beugels: soft bras. En het label gaat als een speer. Na 250 verkooppunten in dertien landen en een 24 vierkante meter grote shop-in-shop bij Galeries Lafayette, was het dit jaar ook tijd voor de eerste eigen winkel aan de Herengracht in Amsterdam.

Zelfvertrouwen

Gewoon je eigen borsten, precies zoals ze zijn. Dat is wat de wereld ziet als je een soft bra aan hebt onder je kleding. Deze beha’s vormen zich namelijk naar je borsten, in plaats van andersom. Love Stories is een schot in de roos en volgens de trendwatchers wordt het opnieuw de nieuwe trend in lingerie voor dit komende najaar.

Parijs en Amsterdam

Op diverse internationale lingeriebeurzen was er al eerder veel aandacht voor het nieuwe label en de vrolijke mix & match lingeriesetjes. De soft bra zelf is op zich niet nieuw, maar uit het succes van Love Stories blijkt wel dat hij weer aan populariteit wint. De afgelopen decennia verdween hij langzaam uit de schappen van de meeste winkels.

Maar de komende jaren gaan we hem weer steeds vaker zien. Vandaar dat borsten ook niet meer verhuld of veranderd hoeven te worden. Er lijkt steeds meer ruimte te komen voor zogenaamde imperfecties. Waar we vijf jaar terug allemaal nog met een super push up lopen, is dat nu niet echt meer nodig. Borsten mogen van Love Stories zijn zoals ze zijn en ze hoeven niet groter of voller gemaakt te worden.

Beeld: Paris Lingerie Tours

Share This

About the author