#2 Beroemde lingeriemodellen: Heidi Klum

#2 Beroemde lingeriemodellen: Heidi Klum

Bekende modellen verbonden en verbinden vaak hun naam (en lichaam) aan spraakmakende lingeriecampagnes. De komende dagen zetten we een paar ultieme lingeriemodellen voor je op een rijtje. Met vandaag: een Duits supermodel – Heidi Klum!

Heidi Klum werd in 1973 geboren in Bergisch Gladbach en is een Duits fotomodel.  Haar doorbraak kwam door de ‘swimsuit edition’ van het blad Sports Illustrated. Daarna bleef de ster van Heidi Klum maar rijzen. Zij poseerde voor tal van ontwerpers en was ook veelvuldig in lingerie te bewonderen.

Turbulent liefdesleven

Maar het bekendste is Heidi Klum misschien wel vanwege haat liefdesleven. De 42-jarige moeder van vier kinderen was jarenlang getrouwd met de zanger Seal Samuel. Van 2005 tot 2012 liet ze zich ook Samuel in plaats van Klum noemen – niet dat iemand in de mode-industrie zich daar aan hield. Met de zanger kreeg zij drie kinderen, twee zoons en een dochter. Na een korte liefdesrelatie met sportmagnaat Flavio Briatore kreeg het model nog een dochtertje, maar die heeft Seal uiteindelijk geadopteerd. De biologische vader is niet betrokken bij de opvoeding van het meisje.

Germany’s Next Topmodel

Zelf is de Duitse dame niet veel meer op de catwalk te bewonderen. Heidi Klum is wel wekelijks op de Duitse televisie te bewonderen in Germany’s Next Topmodel. Uit duizenden jonge vrouwen koos zij uiteindelijk met haar team een aantal meisjes die het volgens haar in zich hebben om topmodel te worden. Heidi Klum is ook de presentatrice van het Amerikaanse programma Project Runway.

Heidi Klum Intimates

En sinds kort heeft Heidi Klum ook haar eigen lingerielijn. Voormalig catwalk model en moeder van vier kinderen showde onlangs haar zelf ontworpen setjes en presenteerde ze onder de naam Heidi Klum Intimates. Nog steeds heeft ze een figuur om jaloers op te zijn, waar zij wel een streng dieet voor moet volgen.

De Duitse beauty liet onlangs weten dat ze haar verleidelijke blik op de campagnefoto’s te danken heeft aan haar 27-jarige toyboy. “Wanneer ik in de lens kijk, denk ik aan mijn vriend”, aldus een artikel in De Telegraaf.

Beeld: “Heidi Klum Judges Red Carpet event April 2014 (cropped)” by Mingle Media TV – https://www.flickr.com/photos/minglemediatv/13976751304. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons

 

Share This

About the author