Aubade’s heerlijke body

Aubade’s heerlijke body

Aubade bestaat al van oudsher. Nou, misschien iets overdreven maar Aubade is wel in de 19e eeuw opgericht, namelijk door Dr. Bernard in 1875 toen hij een bustier- en corsetbedrijf begon.

 

Als wij terug kijken naar de geschiedenis van de mode met een focus op de 19e eeuw en al de strakke jurken, dan was de corset echt onmisbaar. Iedere vrouw van stand had er een in haar garderobe.

En nu terug naar de 21ste eeuw. Aubade is een Frans merk bekend voor lingerie en sensuele zwart wit fotografie. Maar wist je dat er slechts één Aubade winkel is buiten Frankrijk? Wie het geluk heeft in Barcelona, Spanje, te wonen heeft toegang tot een ‘echte’ Aubade winkel. Woon je daar niet dan kan je slechts online bestellen – dat noemen wij exclusiviteit!

De bovenste afbeelding is een een Aubade body. Elke vrouw hoort een body in haar garderobe te hebben. De meesten hebben dat niet. Een body is echter wel de perfecte accessoire die het vrouwelijke lichaam accentueert en lijnen glad maakt. Gedragen onder een nette jurk een body knuffelt het lichaam en houdt alles perfect op zijn plaats. Het is niet alleen zeer comfortabel maar ook een super demonstratie van hoe je vrouwelijke schoonheid kunt benadrukken.

Share This